Promet
572.Stojala za kolesa
Slišimo    Obdelujemo    Urejamo    Izvedeno    Zaključeno    Odziv občana   

Vrsta: Promet
Lokacija: Vetrinjska ulica 5, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 17.08.2018
Objavil: aljosamb

Opis

Spostovani, v ulici, ki je brez imena med Hartmanom in Rozmarinom bi bilo dobro namontirati stojala za kolesa (za vsaj 20 koles) in označbe za kolesa z motorjem (vsaj 10 označb). Vedno je stojalo od Galerije Gosposke polno in zasedeno, zraven pa je se parkiranih vsaj 10 koles. Tudi prostora za nekaj črt kjer bi se lahko parkirali kolesa z motorjem je, tako da bi lahko motoristi imeli svoj prostor v tem delu mesta - podobno kot pred 1. Gimnazijo. S tem bi omogocili lazje parkiranje in izboljsali prometno infrastrukturo, ljudi pa vzpodbudili, da v mesto prihajajo s kolesi in preprostimi prevoznimi sredstvi - elektro skuterji, mopedi, motorji itd.

SlikeLocation

Slišimo

Objavil: aljosamb

17.08.2018
Location

Zaključeno

Za postavitev stojal za kolesa bomo na terenu preverili primerne lokacije in jih ob zagotovitvi proračunskih sredstev v letu 2019 postavili.

Kar se pa tiče parkiranja motorjev in koles z motorjem , pa seveda ne moremo slediti vaši pobudi, saj gre za območje za pešce in v tem območju je promet motorjev in motornih koles prepovedan, zato bi bilo zelo neprimerno , da bi pa tu izrisovali parkirišča za ta vozila.

Odgovorila: Mestna občina Maribor

20.08.2018