Promet
567.Parkiranje na pločniku Nova vas in Borova vas
Slišimo    Obdelujemo    Urejamo    Izvedeno    Zaključeno    Odziv občana   

Vrsta: Promet
Lokacija: Borova vas 5, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 01.08.2018
Objavil: Leon Briški

Opis

Zakaj jaz ne smem nekaznovano parkirati na pločniku pred občino ,če pa to lahko počnejo vsi ,ki pridejo na desni breg Drave ? Redarske službe se izogibajo temu delu Maribora ,medtem pa nenehno nadzirajo parkirne lističe v centru mesta . Če bi redno opravljali nadzor tudi izven mestnega jedra bi v občinsko prinesli več in tudi izboljšali varnost v prometu .
Odgovorni iz redarske službe na pripombe sploh ne odgovarjajo.
LeoLocation

Slišimo

Objavil: Leon Briški

01.08.2018
Location

Zaključeno

Res drži dejstvo, da smo v MIRM bolj dejavni na desnem bregu Drave, saj je tam več težav in tudi več zahtev ter prijav nepravilnosti. Smo pa dejavni tudi na levem bregu Drave, predvsem v okolici UKC Maribor, pa tudi drugod.

Pobudo za ukrepanje bomo obravnavali kot prijavo in si zadevo ogledali. Res pa je, da je prijava nepravilnosti »parkiranje na pločniku Nova vas in Borova vas« tako široko zastavljena, zato bomo težko locirali natančen problem.

Predlagam, da občani za prijave nepravilnosti raje uporabljajo telefonske povezave, ki so na voljo; 02 2201 527 in 080 2201, kar predstavlja neposredno povezavo z operativnimi redarji na terenu.

Odgovoril: Medobčinski inšpektorat in redarstvo

16.08.2018