Komunalna inšpekcija, redarstvo
1027.Beračenje oziroma izvajanje kvazi umetniškega uprizarjanja
Slišimo    Obdelujemo    Urejamo    Izvedeno    Zaključeno    Odziv občana   

Vrsta: Komunalna inšpekcija, redarstvo
Lokacija: Poštna ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 26.08.2020
Objavil: Goran Bra

Opis

že nekaj časa opažam te Bolgare, ki igrajo teh 6 skladb in eno na pol in dnevno posiljujejo moj sluh in potrpljenje s svojim kruljenjem na javni površini.Najprje naj povem,da nimam težav z multikulturnostjo.Ta je nedvomno čedalje bolj prisotna v naših porah družbe, saj je tako tudi prav.
Ta romska zasedba je postala vsiljiva, bolje rečeno nasilna. Moja odločitev bi morala biti, ali jih želim poslušati, pa žal ni, ker svoje "punkte" spreminjajo večdesetkrat dnevno. Nadležni so bolj kakor ose, ki jih v letošnjem poletju ni malo, a so ose, z razliko od teh kvazi umetnikov... vsaj koristne.
Problematično je, ker človeka silijo naj jim plača za to kvazi umetniško uprizarjanje, čeprav ga nihče ni ne želel in ne naročil. V zadnjem vikendu je en izmed njih bil celo nasilen, kar najostreje obsojam! To, da pritepenci, ki po tolikih letih bivanja ne znajo niti uradnega jezika, znajo pa groziti in preklinjati, je razlog, da se jih vrne, od koder so prišli. V kolikor je potrebno podpisati peticijo, povejte. Imam že vsaj 100 podpisnikov na Poštni ulici in Grajskem Trgu. Ukrepajte, preden prebivalci tega mesta vzamemo stvari v svoje roke!Location

Slišimo

Objavil: Goran Bra

26.08.2020
Location

Obdelujemo

Pobudo je prejela v reševanje pristojna strokovna služba.

08.09.2020
Location

Zaključeno

Spoštovani,
Zahvaljujemo se za vašo pobudo. Zadevo smo predali inšpekcijskim službam, ki bodo uvedli postopek.
Lep pozdrav
Odgovorila: Mestna občina Maribor

15.09.2020